میوه ها در زبان چینی – آشنایی با انواع میوه های چینی + تصاویر مرتبط – آموزش رایگان زبان
در ادامه ی آموزش رایگان زبان چینی امروز با یه مقاله ی خوشمزه اومدم پیشتون. امروز قراره راجب میوه ها در زبان چینی صحبت کنیم. تنوع میوه ها تو کشور چین خیلی زیاده. پس قراره تو این مقاله کلی کلمه جدید یاد بگیریم. ما تو کشور خودمون ااغلب از میوه ها برای پذیرایی استفاه میکنیم. یا اینکه باهاشون مربا درست میکنیم. اما تو کشور چین علاوه بر این ها با میوه ها کلی غذا هم میپزن که به چندتاشون اشاره میکنیم.
میوه های محبوب در چین
یه سری میوه ها در چین نسبت به بقیه رایج تر و محبوب ترن. میوه هایی که بیشتر به ذایقه چینی ها خوش میان و بیشتر مورد استقبالن.
هندونه، سیب، انگور، گلابی، نارنگی، موز، توت فرنگی، آناناس، میوه سرخالو، میوه لانگن، گیلاس، انبه، پاپایا، گریپ فروت و هلو همه از میوه های محبوب در کشور چین هستن.
همونطور که قبلا هم اشاره کردیم چینی ها از یک سری از این میوه ها برای پختن غذا استفاده میکنن. درواقع تعداد خیلی زیادی از غذاهای چینی با میوه ها پخته میشن.مثلا چینی ها یه نوع غذا به نام گوشت دنده ترش و شیرین دارن که برای پختش از آناناس استفاده میکنن.یا مثلا سالاد پاپایا، سیب یا موز قندی، موز سرخ شده و خیلی از غذاهای متنوع دیگه.
سه میوه ی معروف در زبان چینی
شما اگر بخواید با یه چینی درباره ی میوه ها در زبان چینی صحبت کنید مکالمه تون بیشتر حول میوه هایی که خودتون باهاش سر و کار داشتید یا میوه های مورد استفاده چینی ها میچرخه.پس ما هم تو این مقاله بیشتر راجب این دسته از میوه ها حرف میزنیم.
میوه ازگیل ژاپنی در زبان چینی
میوه ازگیل ژاپنی اغلب یا به شکل یه بوته همیشه سبز مثل بوته توت فرنگیه یا یه درختچه کوچکه.در واقع ازگیل ژاپنی میوه بومی مناطق جنوب شرقی چینه. این میوه در اوایل قرون وسطی به ژاپن معرفی شد و شاید دلیل نامگذاریش هم برمیگرده به همون. شکل ظاهری این میوه غالبا گرد، بیضی یا گلابی شکله. خیلی معطره و یه طعم نه ترش نه شیرین داره. در واقع خیلی ملسه.
این میوه ی خوشمزه رو یا بعد از رسیدنش استفاده میکنن به عنوان همون میوه.یا اینکه باهاش مربا درست میکنن. گاهی هم با میوه ی کال ازگیل ژاپنی ترشی میندازن که به نظر خوشمزه میاد.یا هم اون ها تو ادویه های به خصوص میخوابونن و ازشون به عنوان سس یا چاشنی غذا استفاده میکنن.
میوه یguanxi mi you در زبان چینی
حقیقت هر چی گشتم معادل مناسبی برای این میوه توی فارسی پیدا نکردم پس عکسشو براتون گذاشتم.اما!! این میوه از خانواده ی گریپ فروته که احتمالا خیلیاتون باهاش آشنایی دارید.این میوه در شالیزار ها و تپه های 15 شهر و روستا در شهرستان پینگ هه رشد میکنه. توی این مناطق روزهای آفتابی زیاده و آفتاب زیادی میتابه در نتیجه میزان ویتامین و اسید زیادی توی این میوه هست.این اسید به همراه شکری که میوه داره طعم ملس منحصر به فردی بهش میده.
یه حالت بیضی شکل با پوسته ی نازک و ظریف و صاف به رنگ نارنجی روشن داره که زیرش یه بافت نرم وجود داره.
سیب الماس سیاه در زبان چینی
این میوه در چین برای من رتبه اول رو داره نه تنها زیباست که خیلی هم خوشمزه است. این میوه در منطقه ی نینگ چی تبت وجود داره و یه نوع سیب کمیاب از گونه ی هوانیو(قرمز خوشمزه) است.درسته که ما به این میگیم سیاه اما در واقع این میوه به خاطر نور ماواءبنفش زیادی که در طول روز دریافت میکنه و همینطور به خاطر تغییر چشمگیر دما در شب رنگش بنفش خیلی تیره است.
بافت داخلی این سیب ها مثل بقیه سیب ها سفیده اما چون گلوکز زیادی داره گفته میشه که خیلی شیرین تر از سیب های معمولیه.این سیب ها به خاطر محدود بودن تولیدشون خیلی گرون قیمتن و جزو رده های بالای بازار محسوب میشن.
این ها سه تا از میوه های مطرح چین و البته مورد علاقه ی خودم بودن که بهتون گفتم .هنوز خیلی دیگه از این میوه ها در چین وجود داره که شناختنشون خالی از لطف نیست.
قبل از اینکه اسامی میوه هارو بگیم طبق قراری که توی مقاله ی قبل گذاشتیم بیاین با تلفظ و نوشتن خود کاراکتر میوه در زبان چینی آشنا بشیم.
به میوه در زبان چینی水果“Shuǐguǒ” گفته میشه. که طریقه ی صحیح نوشتن و تلفظ این کاراکتر خوشمزه رو براتون گذاشتم.
تلفظ水果“Shuǐguǒ” در زبان چینی
نوشتن水果“Shuǐguǒ”در زبان چینی
خب الان دیگه وقتشه که با اسامی یک سری از میوه ها در زبان چینی آشنا بشیم.
اسامی میوه ها در زبان چینی:
میوه ها | 拼音 | 汉字n汉字می |
سیب | 苹果 | píng guǒ |
زرد آلو | 杏 | xìng |
آووکادو | 牛油果 | niú yóu guǒ |
موز | 香蕉 | xiāng jiāo |
توت سیاه | 黑莓 | hēi méi |
Blackcurrant | 黑树莓 | hēi shù méi |
انگور سیاه | 蓝莓 | lán méi |
گیلاس | 樱桃 | yīng táo |
نارگیل | 椰子 | yē zi |
میوه کران بری | 蔓越莓 | màn yuè méi |
خرما | 枣 | zǎo |
میوه دوریان | 榴莲 | liú lián |
انگور | 葡萄 | pú táo |
گریپ فروت | 柚子 | yòu zi |
میوه گواوا | 番石榴 | fān shí liu |
عناب | 枣 | zǎo |
کیوی | 猕猴桃 | mí hóu táo |
لیمو | 柠檬 | níng méng |
ازگیل ژاپنی | 枇杷 | pí pá |
لانگن | 龙眼 | lóng yǎn |
میوه سرخالو | 荔枝 | lì zhī |
انبه | 芒果 | máng guǒ |
خربزه | 瓜 | guā |
طالبی | 哈密瓜 | hā mì guā |
هندونه | 西瓜 | xī guā |
توت سفید | 桑葚 | sāng shèn |
شلیل | 油桃 | yóu táo |
پرتقال | 橙 | chéng |
نارنگی | 柑橘 | gān jú |
پاپایا | 番木瓜 | gān mù guā |
میوه گل ساعتی | 百香果 | bǎi xiāng guǒ |
هلو | 桃子 | táo zi |
گلابی | 梨 | lí |
خرمالو | 柿子 | shì zi |
موز سبز | 芭蕉 | bā jiāo |
آلو ی برقانی | 李子 | lǐ zǐ |
آلو بخارا | 西梅 | xī méi |
آناناس | 菠萝 | bō luó |
انار | 石榴 | shí liu |
تمشک | 树莓 | shù méi |
میوه رمبوتان | 荔枝 | lì zhī |
توت فرنگی | 草莓 | cǎo méi |