مدرسه آشپزی در فرانسه + واژگان مرتبط باآشپزی به فرانسوی✔
مدرسههای آشپزی در فرانسه
ازآنجاکه فرانسه و مردم این کشور همواره اهمیت زیادی به آشپزی و غذا میدهند، تعداد مدرسههای آشپزی فرانسه، بهویژه شهر پاریس، بسیار متعدد است و انواع مختلف آشپزی و مهارتهای مرتبط با آن را آموزش میدهند. همچنین، امکان یافتن دورههای فشردۀ آشپزی برای علاقهمندان به راهاندازی آشپزخانۀ شخصی وجود دارد. در این نوع از رشتهها، آنان علاوهبر گذراندن دروسی مانند فناوریهای جدید آشپزی، مدیریت کسبوکار، مدیریت اجرایی، فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتری و دیگر مهارتهایی را میگذرانند که در آینده بهعنوان سرآشپز به آنها نیاز دارند. ممکن است این دورهها علاوهبر مهارتهای آشپزی، سفرهای میدانی به رستورانهای فرانسه و دورههای کارآموزی را نیز شامل شود. نکتۀ مهم دیگر دربارۀ رشتههای یادشده این است که شرکت در آنها ممکن است تا حدودی رقابتی باشد؛ اما امکان یافتن دورههایی نیز وجود دارد که از چند هفته تا چند ماه بهطول میانجامد. هدف برگزاری این دورهها ارائۀ دانش آشپزی و دورههای زبان فرانسه به افرادی است که در دبیرستان یا کالج تحصیل میکنند.
مدرسۀ ملی عالی PÂTISSERIE
مدرسۀ عالی PÂTISSERIE سال ۱۹۸۴ تأسیس شد و در ایسینژو قرار گرفته است. این مدرسه در زمینۀ شیرینیپزی، نانوایی، شکلاتسازی، قنادی و هنر بستنی شهرتی جهانی دارد. مدرسۀ DUCASSE، یکی از زیرمجموعههای این مدرسه، سال ۱۹۹۹ بنیان نهاده شد و در زمینۀ آموزش آشپزی و هنر شیرینیپزی در دنیا بسیار شهرت دارد.
در جدول زیر با واژگان پخت و پز به فرانسوی آشنا میشویم.
فر | four |
پخته | cuit |
آبپز (در قابلمه) | au pot |
سرخکرده | frit |
کباب شده | grillé |
بخارپز | cuit à la vapeur |
آب پز | fondu |
سرخشده | sauté |
آرام پخته شده | cuit en ragoût |
آرام پخته شده | cuit à petit feu |
آبپز شده | poché |
آرام پخته شده | cuit en civet |
سوخته | brûlé |
(با) سطح برشته شده | saisi |
کباب شده | au barbecue |
آبپز سفت (تخم مرغ) | durci |
کباب کردن | rôtir |
پختن | cuire |
کباب کردن | rôtir |
بخارپز کردن | cuire à l’étouffée |
سرخ کردن غذا | frire |
جوشیدن | bouillir |
با آتش ملایم پختن | braiser |
کباب کردن | griller |
سرخ کردن (آشپزی) | dorer |
تفت دادن | sauter |
کباب کردن | gratiner |
آرام پز شدن | faire cuire à petit feu |
به آرامی پختن | mijoter |
آب شدن | fondre |
در دمای بالا پختن | faire cuire à feu vif |
آرام پز کردن | cuire en civet |
آرام پز کردن | cuire en ragoût |
آب پز کردن | pocher |
برشته کردن | saisir |
مخلوط کردن | mélanger |
هم زدن | remuer |
تر کردن | mouiller |
هم زدن | battre |
دوباره اضافه کردن | rajouter |
اضافه کردن | ajouter |